SIKLÓ, MINDEN AMI FÜRDŐSZOBA...Az egyedi formák világa! 

Zuhany


A hazai szaniterek és fürdőszoba berendezési tárgyak tervezésében, gyártásában szinte egyedülálló cégünk, a SIKLÓ KFT.  2009-ben ünnepli negyedszázados fennállását.
Az általunk forgalmazott termékek körében jelentős helyet foglalnak el a zuhanyzással összefüggő cikkek, amelyek közt található zuhanytálca, zuhanyfülke, zuhanykabinajtó, zuhanypanel neves gyártóktól:( HÜPPE, RAVAK, RIHO, ROLTECHNIK, KOLPA SAN, GROHE, HANSGROHE.)
Zuhanykabinüveg ajánlatunkban egyaránt szerepel átlátszó és áttetsző, színtelen és füstszínű üveg a legkülönfélébb zuhanykabinok kellékeként. Egyedi zuhanytálca színvonalát híven tükrözi a 10 éves garancia, amelyet a saját forgalmazású termékeinkre vállalunk. Az egyedi gyártásban készített üvegmozaikkal díszített zuhanytálca fokozza a zuhanykabin eleganciáját és a fürdőszoba ékszerévé változtatja azt.
A zuhanyzó szinte nélkülözhetetlen eleme napjainkban a zuhanypanel, amely már-már a hidromasszázzsal vetekszik, élmény szintjére emelve, fokozza a fürdés örömét.
Termékeinket személyesen is megtekinthetik a 1032 Budapest, Vörösvári út. 100 ( Ágoston u. 3. )   bemutatótermünkben, ahol mindenkit szeretettel várunk és egyes kiállított termékek árából jelentős, akár 25% kedvezményt adunk.
 

Zuhanyok

 

Kellemes érzés eltölteni néhány nyugodt pillanatot zuhanyozás közben. Mindez még fokozható ha a tőle elvárható tökéletességgel működő zuhanykabin egyben esztétikai élményt is nyújt. Pihenje ki magát Ön is egy fárasztó munkanap után otthon exkluzív zuhanyzójában. Minden zuhanyzónk magas színvonalú, luxus termék, megfelelnek a legújabb trendeknek a legmagasabb igényeknek.

Zuhanytálca

Egyedi zuhanytálca gyártásunk színvonalát híven tükrözi a 10 éves garancia, amelyet a saját előállítású termékeinkre vállalunk. Zuhanytálcáink elegáns, modern vonal vezetésűek. Kíváló hőtartásuk miatt érintésük kellemes. Szilárdság, stabilitás és nagy teherbírás jellemző rájuk, tisztántartásuk könnyű.


Zuhanyfülke

A zuhanyfülke szinte nélkülönözhetetlen eleme napjainkban a zuhanypanel,amely már-már a hidromasszázzsal vetekszik, élményszintre emelve, fokozza a fürdés örömét.

 

Zuhanykabin

Az egyedi gyártásban készített üvegmozaikkal díszített zuhanytálca fokozza a zuhanykabin eleganciáját és a fürdőszoba ékszerévé változtatja azt. A klasszikus zuhanykabinok kis alapterületen biztosítanak kényelmes tisztálkodási lehetőséget, de mára megjelentek az extra méretű luxus zuhanykabinok is. A fürdőkáddal szemben kisebb helyet foglal a zuhanykabin. Többféle méretben és színben kapható. Választhatunk egy vagy kétszemélyes zuhanykabint. A zuhanykabin típusokat felsorolni is nehéz, hiszen számtalan méret, forma, szín és anyag létezik. A leggyakoribb a sarokba helyezhető íves, szögletes vagy ötszögletű zuhanykabin, amelyek biztonsági üveggel vagy plexivel készülnek.


Zuhanykabin ajtó


Ajánlatunkban egyaránt szerepel átlátszó és áttetsző és füstszínű zuhanykabin üveg melyből készülnek zuhanykabin ajtóink. Edzett üvegből készül legalább 6-8 mm vastagságú. Emelő zsanérokkal és fix fülekkel alsó vízvezető profilokkal és a beszereléshez szükséges egyéb alkatrészekkel kínáljuk. Alapfelszereltségként választható gomb vagy fogantyú.


Sikló kft fürdöszobaszalon    |   1032 Budapest, Vörösvári út. 100 ( Ágoston u. 3. )
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu